/
etherische oliŽn
A-B
C-D
E-F-G
H-I-J
K
L
M-N
O-P-R
ROOS
S-T
Setjes
U-V-W-Z
biologisch
toepassingen

Attars
blends


aromatherapie
therapeutische mengsels
tincturen
insecten verdrijven
aanbiedingbasis oliŽn
A-G
Ayurvedische oliŽn
H-P
maceraten
NEEM
R-Z
vetten
toepassingen

hydrolaten
gels
zalven - crŤmes
recepten

zepen
Aleppo zepen
informatie Aleppozeep


huidverzorging
Safi Dode Zee
Edom Dode Zee
Edom aanbieding
Neutral Dode Zee
Mineral RŁgener Krijt
Tea Tree verzorging
Duindoorn verzorging
Rozenbottel verzorging
Cocos huidverzorging
Weinlaub voetverzorging

handcrŤmes
voetverzorging
shampoos
probeersetjes


Sheabutterproducten

massage oliŽn
huidoliŽn

grondstoffen - verpakkingen


bad-sauna
Dode zee
badzout en sauna-oliŽn
RŁgener krijt


levervoorwaarden
disclaimer

HOME

sitemap

    VERZENDKOSTEN

Iedereen kan in onze webwinkel kopen of artikelen per email bestellen. Wij kennen geen minimum orderbedrag, maar brengen, afhankelijk van de grootte van de bestelling, verzendkosten of een gedeelte hiervan in rekening. U vindt dit bedrag terug op de orderbevestiging.
OliŽn in 5 - 10 of 20 ml. flesjes of andere producten die door de brievenbus passen worden per PostNL briefpost verzonden ook naar het buitenland.


flesjes groter dan 20 ml. passen niet door de brievenbus en moeten dus als pakje verzonden worden ! Zie de tarieven hieronder

Pakjes worden in Nederland per GLS of PostNL verzonden (zie keuzemogelijkheid in de webshop)
Pakjes buiten Nederland worden waar mogelijk per GLS verzonden.

Een overzicht van de kosten en enige voorbeelden vindt u
HIER

LEVERVOORWAARDEN
BESTELLEN / BETALEN
Alle in de webwinkel vermelde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Als u niet in de webwinkel wilt kopen kunt u de artikelen ook per gewone email bestellen.
Iedere bestelling wordt per email bevestigd. In deze bevestiging vindt u al onze gegevens ook onze bank gegevens.
Geef bij uw bestelling altijd een GELDIG email adres op, als u dit niet doet kunnen wij uw bestelling niet bevestigen en dus ook niet uitvoeren.

Als u in het bezit bent van een kortingscode dient u deze zelf in de webwinkel te verrekenen. Hiertoe kunt u de code intypen in het veld "kortingsbon" in stap 2 van de kassa. Achteraf verrekenen is helaas niet meer mogelijk.

LEVERING
Geleverd wordt tegen de op onze internetpagina`s vermelde prijzen, deze zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten. Deze prijzen zijn bindend, tenzij schriftelijk anders overeengekomen. Wij zijn niet verplicht tegen een genoemde prijs te leveren als duidelijk te herkennen is dat er sprake is van een vergissing of schrijf- of zetfout. Dit laatste geldt ook voor in emails genoemde prijzen.

LEVERTERMIJN
Wij verzenden uw bestelling in de meeste gevallen binnen 1 dag na de ontvangst van uw betaling. U ontvangt uw pakje dan in Nederland over het algemeen 1ŗ 2 dagen later / Europa 3 ŗ 8 dagen later. Levering van 5 of 10 liter jerrycans 6 tot 8 dagen.
Als u uw bestelling sneller wilt ontvangen kunnen wij ook per express verzenden, de kosten hiervoor zijn dan voor uw rekening. U dient dit bij uw bestelling aan te geven. Als een door u besteld product op het moment van verzending niet voorradig is wordt dit later nagezonden, dit wordt op de pakbon vermeld.

Bestellingen die niet door de brievenbus passen worden per GLS of PostNL verzonden (zie keuzemogelijkheid in de webwinkel), briefpakjes per PostNL.
Pakketten die zwaarder zijn dan 10 kilo of francobestellingen en naleveringen worden door ons altijd per GLS verzonden.
Bent u op het moment van de bezorging niet thuis dan laat de bezorger een kennisgeving achter waarmee u kunt kiezen tussen:
het nogmaals aanbieden van het pakje OF
het zelf afhalen op de op de kennisgeving vermelde locatie.

Als wij een bestelling/nalevering nogmaals moeten verzenden omdat u niet op een kennisgeving heeft gereageerd zullen wij u deze, voor ons onstane extra kosten, in rekening brengen.

Briefzendingen reizen op risico van de koper, wilt u dit risico niet lopen dan kunt u briefzendingen tegen meerbetaling ook aangetekend laten zenden. Dit dient u bij de bestelling aan te geven.

Beschadigde pakjes of zendingen waaraan duidelijk te herkennen is dat de inhoud beschadigd is, of beschadigd kan zijn (bijv. lekkage) dienen geweigerd te worden.
Na retour-ontvangst zenden wij dan omgaande nieuwe artikelen. Accepteert u een beschadigd pakje dan kunnen wij het beschadigde product helaas niet vergoeden.

Fouten in een levering dienen binnen 24 uur na ontvangst gemeld te worden. Daarna worden reclamaties niet meer in behandeling genomen.

Eventueel fout geleverde artikelen dienen voldoende gefrankeerd geretourneerd te worden. De voor u ontstane verzendkosten worden vergoed.
Briefzendingen kunt u in de originele verzendenvelop op de volgende wijze terugsturen: streep uw naam en adres door en vermeld 'retour afzender'.
U kunt het stuk dan ongefrankeerd in de PostNL bus deponeren. Er onstaan voor u dan geen kosten.


GARANTIE
Wij staan voor de kwaliteit van onze producten. Is desondanks een artikel niet in orde dan kunt u dit, in overleg, goed verpakt en voldoende gefrankeerd terugzenden. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een nieuw product. Niet aangemelde retourzendingen worden geweigerd.
Onze oliŽn zijn niet gestandariseerde, onbehandelde natuurlijke producten. Verschillen in kleur, geur of consistentie tussen verschillende charges kunnen nooit grond tot reclamatie zijn. Ditzelfde geldt voor de vergelijking met door anderen geleverde oliŽn.

Reclamaties worden uitsluitend dan in behandeling genomen als blijkt dat de betreffende olie afwijkt van de standaard waarden. Of als een geleverde basisolie volgens het etiket minder dan 3 maanden houdbaar blijkt te zijn. Klachten over etherische oliŽn en basisoliŽn dienen onder omschrijving van de klacht per email gemeld te worden.

OliŽn worden voor iedere bestelling apart afgevuld. U ontvangt dus altijd verse oliŽn en geen flesjes die mogelijk al maanden of langer in een magazijn gestaan hebben. De flesjes worden verzegeld en van een afvuldatum of houdbaarheidsdatum voorzien.

Om deze reden is het niet mogelijk geleverde oliŽn te ruilen of te retourneren.

ANNULEREN
Binnen 48 uur na het plaatsen van uw bestelling kunt u zonder opgaaf van redenen annuleren. Deze annulering dient u door te geven via e-mail .
Als wij binnen deze tijd geen annulering ontvangen wordt uw bestelling verzendklaar gemaakt en dient u deze ook af te nemen. Gebeurt dit niet dan worden door ons gemaakte kosten aan u in rekening gebracht.
Attentie uitzondering: in uw opdracht samengestelde mengsels kunnen niet geannuleerd worden.

Een reeds verzonden zending kunt u
niet meer annuleren, weigert u desondanks de zending van de bezorger aan te nemen dan zullen wij de door ons gemaakte kosten (verzendkosten+verpakkingskosten) aan u in rekening brengen.

PERSOONLIJKE GEGEVENS
Uw adresgegevens worden door ons alleen gebruikt voor het verzenden van uw bestelling en het verwerken van uw betaling. Deze gegevens zijn niet voor derden toegankelijk en zullen ook niet aan derden meegedeeld worden. Omdat uw adresgegevens door ons niet bewaard worden dient u bij iedere bestelling uw complete gegevens opnieuw te vermelden.

THERAPEUTEN - SCHOONHEIDSSPECIALISTES - WEDERVERKOPERS
Personen die zakelijk bij ons willen kopen, kunnen inkoopprijzen bij ons aanvragen mits zij in het bezit zijn van een inschrijving Kamer van Koophandel en/of BTW nummer. Prijzen voor wederverkopers zijn altijd exclusief BTW. Er geldt een minimum NETTO inkoopbedrag van € 125,00 ex.btw per bestelling.
Wederverkopers leveren wij de eerste keer uitsluitend onder rembours of tegen vooruitbetaling. Afhankelijk van de ordergrootte worden verzend- en/of rembourskosten of een deel hiervan in rekening gebracht. Geleverd wordt na orderbevestiging via e-mail.


   
oliŽn zoeken op
Nederlandse naam
botanische naam
wrattenoliŽnwelke olie voor welke kwaalEdom huidverzorging

aanbiedingmassage oliŽn

massage oliŽn zonder synthetische toevoegingen
aanbieding
Rio de Coco huidverzorging met Cocosolieaanbieding
Rosa Mosqueta huidverzorging droge, gevoelige huid
copyright Anthťmis aromatherapie - Oosterstreek / alle rechten voorbehouden - info@anthemis.nl